Camí del Llobregat (GR 270)

Seguim la Tordera i la riera d’Arbúcies en el seu viatge des de les muntanyes del Montseny fins al mar Mediterrani.

La Tourdera és una ruta que segueix els cursos del riu Tordera i de la riera d’Arbúcies entre el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i el mar Mediterrani en un recorregut d’entre 65 i 75 km. La ruta, que disposa de senyalització pròpia sobre el terreny, transcorre entre les comarques de Barcelona i les comarques de Girona i es pot organitzar en diversos trams.

Recorrent els camins de la Tourdera gaudim d’una gran varietat de paisatges des de dels més de 1.100 m d’altitud on neix el riu Tordera i la riera d’Arbúcies fins al mar: boscos caducifolis, barrancs ombrívols, ambients de ribera, valls agrícoles, l’àmplia desembocadura on el riu es fon amb el mar...  També passem per pobles plens d’encant on podem allotjar-nos i gaudir de la bona cuina de proximitat i descobrir un ric patrimoni històric i cultural.

 

 

Més informació

 

Шаг за шагом

Отключитесь от работы. Встаньте с офисного стула. Спрячьте мобильный телефон... Смотрите! Совсем недалеко от Барселоны вас ждут природные территории, где вы сможете насладиться контактом с природой. Легендарные горы, сосновые и дубовые леса, вершины, откуда открываются виды на Средиземное море, и тихие долины словно приглашают вас надеть удобную обувь и забросить за спину рюкзак. Добро пожаловать в настоящий рай для любителей пешего туризма!

Показать

Rutes destacades

Познакомьтесь сto ними в нашем профиле в Wikiloc

Познакомьтесь с ними в нашем профиле в Wikiloc

Скачайте приложение Маршруты BCN+ (на каталонском)

Недалеко от Барселоны есть множество маршрутов, с которыми вы можете познакомиться с помощью нашего приложения

 

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te