Hiking

Seguim la Tordera i la riera d’Arbúcies en el seu viatge des de les muntanyes del Montseny fins al mar Mediterrani.

La Tourdera és una ruta que segueix els cursos del riu Tordera i de la riera d’Arbúcies entre el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i el mar Mediterrani en un recorregut d’entre 65 i 75 km. La ruta, que disposa de senyalització pròpia sobre el terreny, transcorre entre les comarques de Barcelona i les comarques de Girona i es pot organitzar en diversos trams.

Recorrent els camins de la Tourdera gaudim d’una gran varietat de paisatges des de dels més de 1.100 m d’altitud on neix el riu Tordera i la riera d’Arbúcies fins al mar: boscos caducifolis, barrancs ombrívols, ambients de ribera, valls agrícoles, l’àmplia desembocadura on el riu es fon amb el mar...  També passem per pobles plens d’encant on podem allotjar-nos i gaudir de la bona cuina de proximitat i descobrir un ric patrimoni històric i cultural.

 

 

Més informació

 

Step by step

Switch off from work. Get out of your chair. Put your smartphone away … Look! Just a stone’s throw away from Barcelona, there are a host of natural areas where you can enjoy nature. Among iconic mountains, pine and holm oak forests, peaks overlooking the Mediterranean Sea and quiet valleys, you’re sure to find an inviting setting that will have you reaching for your walking boots and backpack. Welcome to hiker’s paradise!

View

Rutes destacades

Routes close to Barcelona

Discover them on our Wikiloc profile

Download the BCN+ Routes app (in Catalan)

There are plenty of routes close to Barcelona, and now there’s an app to explore them 

 

Butlletí setmanal

Subscribe you at the weekly newsletter

 

It gets on Thursdays the best plans, paths at the nature and singular activities near of Barcelona.

Subscribe you