Wandern

Seguim la Tordera i la riera d’Arbúcies en el seu viatge des de les muntanyes del Montseny fins al mar Mediterrani.

La Tourdera és una ruta que segueix els cursos del riu Tordera i de la riera d’Arbúcies entre el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i el mar Mediterrani en un recorregut d’entre 65 i 75 km. La ruta, que disposa de senyalització pròpia sobre el terreny, transcorre entre les comarques de Barcelona i les comarques de Girona i es pot organitzar en diversos trams.

Recorrent els camins de la Tourdera gaudim d’una gran varietat de paisatges des de dels més de 1.100 m d’altitud on neix el riu Tordera i la riera d’Arbúcies fins al mar: boscos caducifolis, barrancs ombrívols, ambients de ribera, valls agrícoles, l’àmplia desembocadura on el riu es fon amb el mar...  També passem per pobles plens d’encant on podem allotjar-nos i gaudir de la bona cuina de proximitat i descobrir un ric patrimoni històric i cultural.

 

 

Més informació

 

Schritt für schritt

Lassen Sie die Arbeit hinter sich. Stehen Sie aus Ihrem Sessel auf. Verstecken Sie das Handy... Schauen Sie mal! Ganz in der Nähe der Stadt Barcelona gibt es mehrere Naturräume, um die Natur zu genießen. Mit symbolträchtigen Bergen, Wäldern aus Pinien und Steineichen, Gipfeln mit Blick aufs Mittelmeer und ruhigen Tälern wartet ein Gebiet auf, das Sie einlädt, die Stiefel zu schnüren und den Rucksack zu schultern. Willkommen im Wanderparadies!

Aufruf

Rutes destacades

Routen in der Nähe Barcelonas

Entdecken Sie unser Wikiloc Profil

Laden Sie sich die App BCN+ herunter (auf Katalanisch)

In der Nähe Barcelonas gibt es viele Routen. Jetzt haben Sie die App dazu 

 

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te