Slow food

Resultats actuals S'estan mostrant 1.431 - 1.440 de 1.511 resultats.
 • Barba Rossa

  Restaurants Costa Barcelona

  Barba Rossa, un restaurant d'ambient típicament americà en el qual el color i la il·luminació tenen un paper protagonista, ofereix un bon assortiment d'hamburgueses per a tots els gustos.

 • Flor de Sal

  Restaurants Costa Barcelona

  Flor de Sal és un restaurant de cuina del país i internacional que utilitza uns productes de primera qualitat. La seva carta ofereix plats com els dim sum, el pop a la brasa o l'arròs del senyoret. L'establiment és molt elegant i està il·luminat de tal manera que es crea una atmosfera molt càlida.

 • Can Sunyolet

  Restaurants Costa Barcelona

  Can Sunyolet és un restaurant que cuina els plats casolans més típics de la gastronomia catalana, amb especial èmfasi en les carns a la brasa. L'establiment es troba en una antiga masia, amb parets de pedra i decoració d'estil rústic.

 • Fetén

  Restaurants Costa Barcelona

  La cuina del restaurant Fetén es fonamenta en dues gastronomies ben diferenciades, la japonesa i l'americana, que no obstant això troben punts de trobada. Ofereix una bona varietat dels plats emblemàtics de totes dues cultures en un ambient d'estil oriental.

 • Rocxi Beach

  Restaurants Costa Barcelona

  El restaurant Rocxi Beach ofereix un nou concepte en el qual la tradició i la modernitat es donen la mà. Plats de la gastronomia mediterrània elaborats amb productes de qualitat, espais relaxats en els quals prendre una copa i un ambient animat són les bases d'aquest local.

 • La Pampa

  Restaurants Costa Barcelona

  Amb dècades d'experiència restauradora, La Pampa ofereix una cuina tradicional d'origen argentí, en què la carn a la brasa és la protagonista. Ofereix plats de qualitat, a més d'una singular decoració i ambient, clarament inspirats en el paisatge de la pampa.

 • Ninus

  Restaurants Costa Barcelona

  El Ninus és un restaurant que ofereix una proposta gastronòmica centrada en la cuina d'autor i de mercat. L'establiment també funciona com a cafeteria, on se serveixen entrepans, en un espai que respira modernitat i elegància.

 • La Gauchita

  Restaurants Costa Barcelona

  La Gauchita és un gastrobar especialitzat en les crestes argentines, que, a més a més, ofereix una gran diversitat de tapes. L'establiment respira un ambient modern i agradable.

 • Mundo Casero Roger De Lluria

  Restaurants Barcelona

  Mundo Casero és una franquícia que ofereix diverses pizzes i d'altres plats de menjar ràpid, sempre amb la filosofia de preservar la tradició de la cuina artesanal. L'establiment és força petit.

 • Ushuaia

  Restaurants Costa Barcelona

  Molt a prop de la platja de Castelldefels trobem aquest restaurant en el qual serveixen bones graellades de carn, ideal per gaudir d'un bon final d'un dia de platja. No obstant això, és aconsellable reservar en temporada alta, ja que gairebé sempre està ple.

S'estan mostrant 1.431 - 1.440 de 1.511 resultats.