Fira de la Castanya

26/10/2019 - 27/10/2019 Viladrau

La Fira de la Castanya de Viladrau et sorprendrà per la singularitat dels seus productes, per l'esclat de colors dels paisatges tardorals i per la majestuositat de les castanyes centenàries.

De color pujat i brillant, dolça i fàcil de coure, la castanya de Viladrau està recuperant el prestigi que havia tingut fins a mitjans del segle XX, quan les castanyeres de Barcelona només volien torrar aquests fruits si procedien del cor del Montseny. La Fira de la Castanya posa en valor aquest producte que, durant uns anys, va ser oblidat. Vine a gaudir d'un entorn privilegiat mentre descobreixes les qualitats de les castanyes a través de diferents activitats.

Tast gastronòmic, itineraris guiats pels castanyers, testarral de foc i castanyes de Viladrau, crues i torrades, activitats lúdiques i culturals per a totes les edats, productes de la terra, exposicions, música, tallers, contes...i un munt d'activitats sorprenents!

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.