Marxa del Pelegrí

19/04/2020 Montserrat - Manresa

No et perdis la Marxa del Pelegrí! Segueix les petjades d’Ignasi de Loiola, revivint la seva experiència i gaudint dels paisatges que van captivar-lo fa 500 anys.

On?

Centre de Manresa

La Marxa del Pelegrí és una caminada entre Montserrat i Manresa per gaudir de l'últim tram del Camí Ignasià, dins el projecte Manresa 2022, que commemorarà els 500 anys de l'estada d'Ignasi de Loiola al municipi.

Es recorre una distància de 26km, amb un desnivell positiu de 600m i un desnivell negatiu de 1.108m, amb una dificultat moderada i una durada aproximada de 5 hores. El punt de sortida és la plaça del Monestir de Montserrat, a la qual es pot arribar amb la combinació de tren i cremallera, inclosa en el preu de l'inscripció. L’edició 2018 incorpora una nova modalitat: dues caminades circulars de 15 km i 10km amb sortida a plaça Major de Manresa i que inclouen avituallaments.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.