Menjars del món sense gluten

08/04/2017 Sant Fruitós de Bages

Taller de cuina pràctica per a adults, pensat per a persones amb intolerància al gluten. Pretén donar eines als assistents per preparar plats diferents, originals i divertits. 

On?

Món Sant Benet (Cuina infantil de la Fundació Alícia)

Partint del coneixement d'altres cultures, l'objectiu és demostrar que es poden cuinar plats gustosos sense gluten. Així, s'elaboraran diferents receptes ètniques, saboroses i alhora segures. El taller durarà tres hores i comptarà amb una primera part divulgativa a càrrec de Gemma Castillejo de Villasante, especialista en malaltia celíaca.

En la segona part del taller es proposaran diferents receptes que han estat preparades pels professionals de la Fundació Alícia. Els participants les hauran d'elaborar en grups i, finalment, les acabaran degustant. Aquest taller està pensat per a persones que han de cuinar plats sense gluten, tant sigui per a ells mateixos o per algú de la família.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.