Visita la cascada Gaudí

Cascada Vicens Gaudí
13/04/2019 - 31/12/2019 Cornellà de Llobregat

Vols visitar la cascada que Gaudí va construir a la Casa Vicens per refrescar els seus propietaris. Els Museu de les Aïgues de Cornellà de Llobregat han fet una reproducció fidedigna i a escala real de la font desapareguda. Vine a refrescar-te!

On?

Museu Agbar de les Aigües

Carretera de Sant Boi, 4-6 -

A partir del dissabte 13 d'abril s'obre al públic la visita de la reproducció de la cascada de Gaudí, una reproducció a escala real que l'arquitecte va construir a la Casa Vicens de Barcelona, Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.

La cascada és una obra de totxo que servia per preservar la intimitat i refrescar la família Vicens durant els mesos d'estiu. Per la reconstrucció s'han utilitzat 27.000 maons i 3.000 rajoles que s'han fabricat de forma artesana seguint al peu de la lletra els plànols i el projecte de Gaudí.

Els jardins del Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat, allotjarant aquesta obra i es podrà conèixer, a través d'una visita guiada, el seu procés de construcció i la història de la cascada. Per fer la visita cal reservar a través d'un correu electrònic.

 Web

Documents adjunts

Al mapa


A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.