3 visites a cerveseres artesanes

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

1. Companyia Cervesera del Montseny

Des de 2007 situada a Sant Miquel de Balenyà, a peus del Montseny, els darrers premis obtinguts avalen la bona feina i la qualitat del líquid elaborat en aquesta microcerveseria. Una cervesa 100% natural, sense pasteuritzar, i de la família de les d'alta fermentació. Habitualment, les visites a les instal·lacions es fan els dissabtes, però no tots! Informa-te’n abans d’anar-hi! 

2. La Cervesera del Pedraforca

Del Montseny al Pedraforca. D'Osona al Berguedà, concretament a Saldes, per trobar aquest petit fabricant de cervesa artesana que va aixecar la persiana l'any 2012. El nom de l'empresa i de la cervesa és del tot coherent, no només per la proximitat de la mítica muntanya, sinó també perquè per fer la beguda s'utilitza aigua d'una de les deus del Pedraforca.

3. La Cervesera del Poblenou – Cervesa Eco/Bio CESC

Barcelona ciutat també s'elabora bona cervesa artesana , i també hi ha empreses visitables. És el cas de la CESC (Cervesa Ecològica Sostenible Catalana), que es troba al Poblenou, i que com deixen clar amb el nom posen especial atenció en fer un producte 100% ecològic, fent servir només malts i llúpols procedents de l'agricultura ecològica. Normalment, les visites tenen lloc els divendres no festius a la tarda i alguns dissabtes.

  • Per assegurar-te plaça en la visita guiada a qualsevol de les instal·lacions, reserva sempre!


Més informació:

Gremi d'Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural
Companyia Cervesera del Montseny
La Cervesera del Pedraforca
Cervesa CESC

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal