No t'ho perdis

<p>DO Pla de Bages</p>

El Bages és una terra lligada a les vinyes des del segle XVI, però, d’uns anys ençà, els vins que s’hi elaboren han aconseguit el segell de qualitat de la denominació d’origen Pla de Bages. La varietat autòctona de raïm de la comarca és la picapoll, que dona un vi blanc afruitat d’aroma fresca i d’una textura i una personalitat esplèndides, segons expliquen des de La Ruta del vi de la DO Pla de Bages. 

Properament...

Enoturisme

Gaudeix d'una experiència gastronòmica en un oasi enmig de la natura.

Tastets d'hivern
Enoturisme

En aquests dies d’hivern, et proposem que vinguis al celler a fer un tast dels nostres vins per conèixer-los sense pressa, ac...

Enoturisme

Descobriu les tines de pedra seca a peu de vinya, un patrimoni cultural únic a la comarca del Bages.

Enoturisme

Endinsa't a la finca de Can Calopa i tasta els únics vins i olis que neixen a la ciutat.

Enoturisme

Un viatge per submergir-te al cor del Penedès i conèixer què hi ha més enllà d'una copa de vi.

Enoturisme

Una proposta audiovisual immersiva, participativa i lúdica que t'endinsarà en un viatge pels orígens, la història, els enigmes i s...

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

El + vist

<p>Una càmper pel Bages</p>

El Grand Tour de Catalunya és un recorregut de més de 2.000 quilòmetres inspirat en els grans viatges de mitjan segle XIX. Està concebut per fer-lo en una ruta única de tretze dies o en cinc trams d’entre cinc i set dies, però, justament, el fet que estigui dividit per etapes permet planificar petites escapades segons els dies que tinguis disponibles. A continuació et fem tres propostes ideals per fer en autocaravana i descobrir els millors paisatges de les comarques de Barcelona.

<p>Vilafranca del Penedès, Bodegas Torres</p>

Situada entre la serralada prelitoral i la costa mediterrània, la Denominació d'Origen Penedès és una zona privilegiada per al conreu de la vinya i, de fet, és la que més producció té a tot Catalunya. La qualitat de la terra, la influència del sol i la brisa marina expliquen bona part de l'èxit  d'uns vins i uns caves capaços de sorprendre als més sibarites. La regió també té el nombre més gran de cellers, i una variada oferta enoturística que també pots gaudir en família.

<p>Degustació de cerveses artesanes</p>

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

Guies i mapes