Albergs i refugis

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 10 de 91 resultats.
 • Casa de Colònies-Escola de Natura-El Company

  Albergs Paisatges Barcelona

  Envoltada de boscos malgrat ser a pocs metres de la sortida de Vilanova de Sau, la casa de colònies El Company ocupa una històrica masia que avui dia enfoca la seva activitat cap a la coneixença de la natura i el gaudí dels esports aquàtics al pantà de Sau.

 • Casa de Colònies-Escola de Natura de Sau-Can Mateu

  Albergs Paisatges Barcelona

  Una antiga casa de pagès restaurada i amb un completíssim equipament acull la Casa de Colònies-Escola de Natura Sau-Can Mateu, al paratge natural de les Guilleries. Activitats esportives i educatives amb la natura com a motiu recurrent formen la seva proposta.

 • Casa de Colònies-Escola de Natura Can Grau

  Albergs Costa Barcelona

  La natura és la raó de ser de Can Grau, una instal·lació que comparteix espai en una antiga masia vitivinícola del segle XIV amb l’Observatori Astronòmic i que posa en valor el parc del Garraf amb activitats pedagògiques pensades per a tota mena de grups.

 • Centre de Vacances Camps de Vilarrassa-Cal Candi

  Albergs

  La casa està envoltada de boscos de pi roig i és molt pròxima al pantà de la Baells, cosa que permet fer-hi nombroses activitats aquàtiques i de natura. A l'interior hi ha sales d'activitats i espai per a jocs a l'exterior.

 • Centre Esplai

  Albergs Costa Barcelona

  Alberg sostenible proper al delta del Llobregat, equipat per acollir grups i congressos. Les habitacions, amb bany i terrassa, són d'ús privat i accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

 • Alberg Molí de Sant Oleguer

  Albergs Costa Barcelona

  L'alberg ocupa l'edifici d'un antic molí, del qual encara es manté la roca hidràulica. Està envoltat per les instal·lacions del complex esportiu de Sant Oleguer, i a prop també hi ha el parc recreatiu de La Bassa.

 • Casa de colònies La Traüna

  Albergs Costa Barcelona

  Antiga masia agrícola habilitada com a equipament pedagògic per grups escolars iniciant-se a les activitats d'escola de natura, així com per a grups organitzats. Ofereix diferents serveis i instal·lacions com sales de reunions i d'activitats.

 • Alberg Vallparadís

  Albergs Costa Barcelona

  L'alberg municipal Vallparadís, ubicat a Terrassa, és un allotjament per acollir alberguistes i un espai per a la inserció de persones amb discapacitat intel·lectual, les quals treballen per oferir als visitants un espai per dormir i menjar a la ciutat.

 • Alberg Cal Manel

  Albergs Pirineus

  Tancat l'any 2000, l'hostal Cal Manuel va tornar a obrir reconvertit en l'alberg Cal Manel, pensat per a oferir un allotjament de qualitat, acollidor i senzill per a excursionistes i esportistes.

 • Residència Universitària Vila-Nova

  Albergs Costa Barcelona

  Allotjament d'estudiants durant el curs, la residència universitària Vila Nova s'obre al turisme en general durant les vacances per treure profit de la seva proximitat a la platja. Pertany a la UPC i al seu semisoterrani hi ha la biblioteca d'aquest centre.

S'estan mostrant 1 - 10 de 91 resultats.