El Papà

El Papà és un negoci familiar que va néixer com a marisqueria l'any 1970. En aquell temps, el dirigia l'avi Joan i avui dia se n'ocupen els seus fills i netes. L'any 2007, es va integrar al projecte l'hotel rural El Molí, amb el qual comparteix instal·lacions el restaurant, a peu de carretera als afores de Pontons. L'oferta gastronòmica de l'establiment està basada en unes arrels tradicionals, que interpreten amb productes de temporada i de quilòmetre zero, sense renunciar a un toc d'avantguarda. L'especialitat de la casa continua sent la mariscada, per la qual se'ls coneix arreu de Catalunya. Ofereix menú diari i una carta que canvia quatre vegades l'any però que sempre inclou els seus plats emblemàtics, com els suquets, els arrossos i les receptes de caça.
Preu mitjà
Mig
Situació
Carretera
Entorn natural
Hotel
Serveis
Admeten targetes
Aparcament
Carta de vins
Espai per a nens
Menú infantil

Al mapa