Rías de Galicia

Situat a tocar de la Fira de Barcelona, és un dels millors establiments de la ciutat per anar a menjar peix i marisc. A la carta, productes frescos, normalment arribats directament de Galícia, com les ostres, les cloïsses de Carril, els percebes, les nècores, els llamàntols i altres mol•luscs i crustacis que es poden contemplar en viu a la gran peixera que hi ha a l’entrada. Algunes propostes són les cloïsses a la marinera, les espardenyes saltades, el llobarro amb bolets i caviar o la terrina de foie gras sobre ceps confitats amb espàrrecs verds i vinagreta, a més de plats tradicionals de la cuina gallega com el caldo gallego, pop a la feira o el lacón con grelos. A les postres, una àmplia representació de la cuina gallega amb les canyes farcides de crema i una àmplia selecció de pastisseria i formatges. Enorme bodega on es conserven més de 30.000 ampolles amb una carta de vins variada que recull no solament les denominacions d’origen espanyoles, sinó també algunes propostes d’altres països.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà

Al mapa