Cal Vitus

Aquest no és un restaurant de grans luxes, però sí sincer i autèntic. Cal Vitus no destaca pel seu espai, més aviat petit, ni per la seva decoració, senzilla i sense luxes. Però la seva cuina és la seva gran aposta. Al setembre del 2009, va obrir, al mig de la rambla de Sant Boi, al centre d'aquesta població llobregatenca.Així, amb la idea de fer sentir el comensal com a casa, va arrencar una aventura que viatja de la cuina de tota la vida a la més moderna i elaborada. Cuina tradicional, de mercat, amb tocs avantguardistes. Tapes com el 'foie mi-cuit' a la sal Maldon i reducció de nabius o la crep amb pernil, mozzarella i ceba confitada amb buquet d'enciams fan que aquest petit local s'ompli. Amanides, carns i peixos, de tot una mica. De tot amb passió.
Preu mitjà
Mig
Baix
Situació
Centre ciutat
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Terrassa

Al mapa