Slow food
-
El Celler d'en Sadurní
Restaurants Costa BarcelonaEl Celler d'en Sadurní és el restaurant de la masia Montau de Sadurní, que porta dedicant-se al cultiu de la vinya i l'elaboració de vins des de fa més de 500 anys. La seva carta es basa en la cuina tradicional catalana, elaborada amb productes de temporada.
-
El Mirador de l'Alba
RestaurantsAquest restaurant és ideal per gaudir de la cuina tradicional catalana. Aposta per productes de temporada i per proveïdors locals per garantir la qualitat dels seus plats.
-
El Racó de Can Valentí
Restaurants Costa BarcelonaRestaurant de cuina tradicional que ofereix una carta amb productes frescos de mercat. Es tracta d'un lloc ideal per a esdeveniments familiars, reunions de feina i celebracions de tota mena.
-
D.O. Vic
Restaurants Paisatges BarcelonaRestaurant, dirigit per la sommelier Núria Febrer i per Toni Cruells, que ofereix menús amb maridatges de vins i una carta elaborada amb productes de temporada i de gran qualitat.
-
El Racó del Navegant
Restaurants Costa BarcelonaAquest restaurant, situat al port marítim Balis, ofereix una cuina de mercat i està especialitzat en plats de temporada, marisc i peix fresc.
-
El Rincón de Pepe
Restaurants Costa BarcelonaRestaurant de cuina tradicional mediterrània que destaca per oferir productes de qualitat i de temporada. Els arrossos, el peix fresc i el marisc son algunes de les especialitats de la casa.
-
Restaurant Diversus
Restaurants Costa BarcelonaRestaurant que ofereix una gran oferta gastronòmica i carta de vins. Disposa de menjador, bar i terrassa.
-
Eguzki Lizarran
Restaurants Costa BarcelonaEspecialitzat en pinxos i tapes basques, Eguzki és un restaurant de la cadena Lizarran. Un bon lloc per gaudir de l'ambient amb amics i familiars.
-
El Bistrot del Firal
Restaurants Paisatges BarcelonaRestaurant que elabora plats basats en la gastronomia mediterrània amb un toc de modernitat. Destaca per apostar pels productes de proximitat i ofereix una variada selecció de vins.
-
El Bon Caliu
Restaurants Costa BarcelonaRestaurant d'alta qualitat que ofereix una carta basada en la cuina de mercat, on es poden degustar plats com l'ànec al forn amb prunes o l'esqueixada, entre molts altres. A més, disposa d'un menjador ampli i d'una sala privada per a reunions d'empresa o àpats familiars.