Slow food
-
Baixador
Restaurants PirineusSituat a Puig-reig, el restaurant Baixador és una bona opció per tastar la cuina del Berguedà. La carta aposta per productes de proximitat i, entre altres plats, destaquen la botifarra amb ceba caramel·litzada o els canalons d'ànec.
-
Hostal de Sant Maurici
Restaurants PirineusA la Quar hi ha l'Hostal de Sant Maurici, el restaurant del qual destaca per la seva cuina casolana. Entre els seus plats, fets amb productes de proximitat, destaquen les carns i els formatges de la zona. També ofereix la possibilitat d'allotjar-s'hi.
-
Campalans
Restaurants PirineusSituat al costat del càmping del mateix nom, aquest restaurant es basa en la gastronomia casolana inspirada en les receptes tradicionals de muntanya. Els hostes del càmping també hi poden esmorzar.
-
El Celler
Restaurants PirineusSituat al casc antic de Castellar de n'Hug, el restaurant El Celler és un local acollidor que ofereix un servei familiar i proper. Els plats casolans i tradicionals aposten pels productes de proximitat.
-
Cal Tahona
Restaurants PirineusCal Tahona està situat a peu de carretera i s'hi respira un ambient familiar. La seva cuina casolana ofereix plats típics de la zona elaborats amb productes de proximitat. Hi destaquen les carns a la brasa.
-
El Padró
Restaurants PirineusSituat al cor del poble d'Avià, el restaurant El Padró ofereix una cuina casolana i un ambient familiar. Un lloc perfecte per assaborir els productes de la comarca.
-
Rectoria de Vallcebre
Restaurants PirineusLa Rectoria de Vallcebre està situat en un espai perfecte per gaudir de la muntanya. En un ambient familiar, al restaurant s'hi pot tastar una cuina casolana i típica de la zona. També ofereix un refugi per passar-hi la nit.
-
La Closa
Restaurants PirineusEn un entorn de gran bellesa, al poble de Castellar de n'Hug, La Closa aposta pel tracte proper amb els clients, els productes de temporada i un menú que rescata els plats tradicionals de la zona. També inclouen plats de temporada.
-
El Cruse del Pedraforca
Restaurants PirineusEl Cruse del Pedraforca, també conegut com Cal Xisquet, és un petit restaurant al Parc Natural Cadí-Moixeró. La seva cuina es basa en productes de proximitat i de temporada, i receptes tradicionals. L'ambient familiar resulta d'allò més acollidor.
-
Cal Borni
Restaurants PirineusSituat en una antiga masia als afores de Vallcebre, Cal Borni ofereix una cuina de muntanya, feta amb productes de proximitat. Són imprescindibles el seu timbal de patates emmascarades i la crep de mel i mató.