Cuina catalana

Resultats actuals S'estan mostrant 21 - 25 de 25 resultats.
 • Hostal de la Plaça

  Restaurants Costa Barcelona

  El restaurant Hostal de la Plaça és un establiment emblemàtic amb dècades d'història regentat per la tercera generació de la mateixa família. La seva cuina, mediterrània però actualitzada i oberta, i sempre pendent de l'estacionalitat, surt a la llum en una antiga masia del segle XVII que ha estat restaurada.

 • #

  Fonda Estrella

  Restaurants Paisatges Barcelona

  Al restaurant de la fonda Hostal Estrella, al centre de Rupit, es poden degustar una gran varietat de plats de la cuina tradicional catalana, elaborats amb productes de proximitat i de temporada.

 • #

  El Racó

  Restaurants Costa Barcelona

  El Racó és un restaurant familiar situat a la Garriga, que ofereix una cuina tradicional catalana elaborada amb productes de la terra i de temporada.

 • #

  La Masia de Sant Cugat

  Restaurants Costa Barcelona

  La Masia de Sant Cugat és un restaurant que ofereix una gastronomia tradicional amb tocs d'innovació, elaborada amb productes de qualitat.

 • El Bruguer Vell

  Restaurants Costa Barcelona

  El restaurant ofereix menús elaborats amb productes de primera qualitat cultivats a l'hort de la finca. A més, hi ha la possibilitat de llogar l'espai per organitzar celebracions i esdeveniments de tota mena i gaudir de l'entorn natural que envolta la masia.

S'estan mostrant 21 - 25 de 25 resultats.