25 anys de Revistart

Exposició Revistart
26/02/2021 - 11/04/2021 Argentona

Descobreix en l'exposició "25 anys de Revistart, Revista de les arts", al Museu del Càntir d'Argentona, les obres d'artistes de reconegut prestigi, per celebrar aquest aniversari. Si vius al Maresme no t'ho pots perdre!

On?

Museu del Càntir d'Argentona

Plaça de l'Església, 9 -

La conformen obres d'artistes que han estat portada de les seves revistes al llarg d'aquests anys, com Will Faber, Tharrats, Cuixart, Guinovart, Grau-Garriga i August Puig, junt amb d'altres d'artistes convidats: Carmen Cabaneiro, José Manuel Chamorro, Paco Corell, Klaus Erichsen, José Fernández Morán, Ignacio García Ergüin, Milós Gras, Enrique Higuera, Ana Mascaró, Norman Narotzky, Pujol Grau, Laura Roca.

+ informació

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

Liste der Mitteilungsblätter

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.