Descobreix les cols del Baix Llobregat

Parc agrari del Baix Llobregat
24/02/2019 El Prat

Sabies que existeixen moltes varietats de verdures de la família de les cols? I que tenen un alt valor nutricional? Les has provat totes? Vine a descobrir-les i aprèn a cuinar-les al Parc agrari del Baix Llobregat.

Wo?

Masia Can Comas

Camí del Sorral, s/n -

Hi ha molta diversitat de cols: la col de cabdell, la col paperina, la coliflor, la col de Brussel·les, la col llombarda, el bròquil o el brocolini.

El Projecte BRAAVA és una iniciativa que està desenvolupant la Fundació Miquel Agustí, impulsada pel Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l'objectiu d'introduir noves varietats de BRAssiques amb Alt Valor Afegit, adaptades a la zona del Baix Llobregat, com a opció per a la diversificació productiva i econòmica del sector hortícola del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El diumenge 24 de febrer es volen donar a conèixer una mica més aquestes varietats, a traves de xerrades i tallers per a tots els públics on es podran veure, aprendre a cuinar i tastar aquestes verdures tant interessants dels del punt de vista nutricional.

Consulta el programa adjunt.

 Web

Auf der Karte


 

 

El servei d'agenda de www.barcelonaesmoltmes.cat queda temporalment fora de servei. Les activitats d'interès turístic que s'hi mostren no estan actualitzades.

Das Newsletter wird derzeit nur auf Katalanisch veröffentlicht.
Auf dieser Seite können Sie viele Aktivitäten auf Deutsch sehen.