Exposició temporal ''Ramon d’Abadal i de Vinyals investigador de la nostra història''

Exposició Ramon d'Abadal i de Vinyals
17/10/2020 - 22/11/2020 Vic

Exposició en motiu del cinquantenari de la mort de l’historiador i escriptor vigatà. Sintetitza la seva trajectòria vital, professional i acadèmica.

On?

Museu Episcopal de Vic

Plaça Oliba, 3 -

L'exposició sintetitza la seva trajectòria vital, professional i acadèmica, per bé que Ramon d’Abadal i de Vinyals (1888-1970) és recordat com a l’historiador de projecció internacional. La seva producció acadèmica, reconeguda per les principals institucions, aporta un coneixement fonamental per entendre la història política i jurídica de Catalunya a l’Edat Mitjana. Gràcies als seus treballs, fonamentats amb documentació anterior a l’any 1000, va fixar els orígens mil·lenaris del nostre país.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

Liste der Mitteilungsblätter

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.