Weinlesefest in Sitges

Festa de la Verema a Sitges
12/10/2019 - 13/10/2019 Sitges

Das Weinlesefest in Sitges ist und bleibt ein ganz besonderer Termin im jährlichen Veranstaltungskalender. Waren Sie schon einmal mit dabei?

La Festa de la Verema a Sitges continua sent una data assenyalada en el calendari anual. Durant tres dies, serà el punt de trobada per als amants del vi. Vine a rememorar la verema amb nosaltres! 

Das Weinlesefest von Sitges beginnt am Nachmittag mit einem Festansprache und der Wahl der diesjährigen Maid. Der Samstag lockt insbesondere mit der Weinschau und der Sonntag bringt den Höhepunkt mit der ersten Pressung und dem Weinstampfer-Wettbewerb. Unter Wahrung des traditionellen Wesens möchte Sitges diesem wichtigen Wirtschaftszweig der Region die Ehre erweisen. 

 

 Web

Angehängte Dateien

Auf der Karte

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

Liste der Mitteilungsblätter

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.