Fira dels Torrons

29/01/2017 Òdena

És una fira de regust tradicional que recorda les antigues fires de poble.

En aquesta fira es compta amb una mostra d’artesans torronaires, s’organitzen jocs populars i tradicionals de fira, jocs gegants i el joc de la cucanya. Es pot degustar un bon esmorzar amb el porc com a protagonista i hi ha una mostra de productes artesans locals.

A primera hora del matí es degusta l’esmorzar popular a la brasa. Per un preu simbòlic es pot gaudir d’una barbacoa de botifarra blanca, botifarra negra, cansalada, pa, vi i aigua. Durant el matí es fan jocs per als més menuts i també se celebra l’Aplec de la Sardana a la Plaça Mestre Vila Vell. Cap al migdia és el torn del joc de la cucanya. Es fan tallers i cuita de torró de crocant en directe i es reparteixen degustacions per al públic assistent.

 Web

Angehängte Dateien

Auf der Karte

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

Liste der Mitteilungsblätter

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.