La festa dels Museus a Sitges

17/05/2019 - 19/05/2019 Sitges

Vine a celebrar el Dia Internacional dels Museus a Sitges: jornades de portes obertes, activitats infantils i familiars, concerts i propostes gastronòmiques. No t'ho perdis!

Wo?

Museus de Sitges

La Nit dels Museus

Un moment ideal per a descobrir com són el Cau Ferrat i el Museu de Maricel quan cau el sol i es pon la nit. Els dos museus obriran portes de manera gratuïta entre les 20 i les 23h. A més, la vetllada estarà acompanyada d’una selecció de música ambiental de dones compositores de la història.

Portes obertes

Durant tot el dissabte 18 de maig, els Museus viuran una jornada intensa d’activitats per a totes les edats: 

  • De 10h a 19h, les portes estaran obertes per tothom qui vulgui fer-hi una visita. En la mateixa franja horària es realitzarà un joc de pistes al Museu de Maricel, una activitat familiar que es podrà gaudir també l’endemà diumenge.
  • A les 18h de dissabte hi haurà dues activitats més: el taller familiar De Maricel a Terramar. Arbres, flors i arquitectura –emmarcat dins els actes del Centenari de Terramar–, al Racó de la Calma. 
  • Ruta monogràfica Tasta el Sitges més mediterrani, del Museu al plat. En aquesta ruta es farà un recorregut pel passat mariner de la vila amb degustació gastronòmica i cava a Can Falç, al passeig de la Ribera. 

Les celebracions del Dia Internacional dels Museus es tancaran diumenge 19 de maig amb un concert de la Coral Sitges Canta!, a les 18h al Saló d’Or del Palau de Maricel.

 Web

Auf der Karte

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

Liste der Mitteilungsblätter

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.