Trobada d'Instagram #CanetÉsMoltMés

Canet de Mar
14/09/2019 Canet de Mar

T'agrada la fotografia? i el modernisme? Vine a la  trobada d'instagramers del proper dissabte 14 de setembre organitzada per Barcelona és molt més a Canet de Mar coincidint amb la Fira Modernista! Reviu els costums i l'esperit dels anys del modernisme! 

 

Wo?

Canet de Mar

T'agradaria veure i fotografiar com era Canet de Mar fa 100 anys? És possible cada mes de setembre amb la Fira Modernista de CanetReviu els costums i l'esperit dels anys del modernisme! 

 

Programa 

  • 09:00h Acreditacions a l'Escola de Teixits de Canet.
  • 09:30h Benvinguda institucional i esmorzar.
  • 10:00h Grup A: recorregut modernista per Canet amb el trenet / Grup B: visita a l’Escola de Teixits i temps lliure per la fira.
  • 11:30h Grup A: visita a l’Escola de Teixits i temps lliure per la fira / Grup B: recorregut modernista per Canet amb el trenet.
  • 13:00h Finalització de la trobada a la platja on tindrà lloc la recreació "Bany d'onades - Els banyistes modernistes" amb xindriada popular.

*Tota la informació detallada la rebreu per email abans del dia de la trobada.

>> bases del concurs <<
>> INSCRIPCIONS TANCADES << 

 

+info

https://www.barcelonaesmoltmes.cat/web/agenda/-/fira-modernista-de-canet-de-mar
https://canetdemar.cat/firamodernista.php


Organitza: Barcelona és molt més amb la participació del Consorci de Promoció Turística del Maresme, i l'Ajuntament de Canet de Mar amb la col·laboració de l'agència de comunicació Kiribatis.

Concurs fotogràfic:el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme és l'entitat que organitza i gestiona el concurs fotogràfic #CanetÉsMoltMés amb el suport de l'Ajuntament de Canet de Mar.

HASHTAGS: #CanetÉsMoltMés #BCNmoltmes #turismecanet #wowMaresme
 

Angehängte Dateien

Auf der Karte


 

 

El servei d'agenda de www.barcelonaesmoltmes.cat queda temporalment fora de servei. Les activitats d'interès turístic que s'hi mostren no estan actualitzades.

Das Newsletter wird derzeit nur auf Katalanisch veröffentlicht.
Auf dieser Seite können Sie viele Aktivitäten auf Deutsch sehen.