Visita al Cementiri de Vilafranca

31/03/2018 Vilafranca del Penedès

Una visita teatralitzada acompanyada de diversos personatges que introduiran els participants en la història del Cementiri i de Vilafranca.

Wo?

Cementiri de Vilafranca del Penedès

Guardiola -

Vilafranca ja ha estrenat la visita teatralitzada nocturna al seu cementiri. El recinte on es fa l'activitat està ple d’elements arquitectònics interessants, dissenyats per arquitectes de renom. Els personatges, el guia i el recinte són garantia d’una vista entretinguda i tranquil·la que transcorre entre els camins del temps. Cal reservar prèviament o comprar l'entrada aquí. Hora: de 20.30h a 22h. Preu: 10€. Menors de 4 anys, gratuït. Sèniors (a partir dels 65), infants de 4 a 11 anys i discapacitats: 50% de descompte.

 Web

Angehängte Dateien

Auf der Karte

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

Liste der Mitteilungsblätter

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.