Can Vidal-Ramos

Aquest restaurant a peu de carretera era conegut, i encara avui molts el coneixen, com 'El ciclista'. I no és estrany, ja que la seva història i el seu present sempre han anat de la mà dels amants de la bicicleta. I és que aquest lloc de reunió de ciclistes, que sempre han valorat els seus esmorzars de forquilla, va obrir l'any 1965, quan el ja retirat ciclista professional Josep Vidal Porcar i la seva dona, Ramona Goded Bescós, van decidir posar en marxa un petit celler on, en un principi, només venien vi. Al cap d'un temps, amb només dues taules i una petita cuina, van començar a oferir alguna cosa per menjar a la clientela que estava de pas.Cuina catalana de tota la vida, receptes casolanes, productes de temporada i qualitat com els calçots, les carxofes, els caragols o els bolets. Sense luxes. Sense artificis. Cuina autèntica, de tota la vida.
Preu mitjà
Mig
Baix
Situació
Entorn natural
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Aparcament
Carta de vins
Internet
Menú infantil

Al mapa