Can Martí

Situat a escassos metres del passeig Marítim de Sitges, el restaurant Can Martí té una llarga experiència en l'elaboració de cuina espanyola i catalana. Obert al 1988, es tracta d'un dels establiments més clàssics de la localitat. Amb un menjador ampli, elegant i acollidor, aquest restaurant suposa una bona opció per gaudir de la millor gastronomia del país, amb un àpat abundant i saborós.Una de les claus d'aquest establiment passa per la qualitat dels seus productes. Així, per exemple, és especialista en carns, que obté de productors de Galícia (en el cas del bou i la vedella) o d'Aranda de Duero (en el cas del xai), indrets coneguts per la qualitat de la matèria primera. A més, cuina aquestes carns a la brasa de carbó de llenya o a la llosa.Més enllà d'aquesta especialitat, també ofereix alguns plats de peix, aprofitant la tradició marinera de Sitges, bones amanides i una gran diversitat d'entrants, amb racions típiques del país (no hi pot faltar el pernil ibèric, les croquetes o les braves) i plats de la terra, com el xató o els caragols.
Preu mitjà
Alt
Mig
Situació
Centre ciutat
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Terrassa

Al mapa