10 experiències al Penedès

10 experiències al Penedès
18/06/2020 - 31/12/2020 El Penedès

Descobreix el paisatge i la cultura del Penedès en les teves primeres escapades amb aquestes 10 experiències que et permetran trobar les activitats que millor s'adaptin als teus gustos!

Per als amants de l’esport el Penedès360 és una de les millors opcions, contacte amb la natura i activitat que pots fer per lliure o acompanyat.

La cadira gegant, que forma part de la Ruta Miravinya ja comença a ser molt coneguda, però t’animem a descobrir la resta de punts molt interessants i sorprenents que configuren aquesta ruta.

Els 3 paisatges del Penedès: bosc, vinya i platja. Després de tants dies confinats a tothom l’hi vindrà de gust respirar aire pur, ja sigui al parc del Foix, al parc dels Talls, al voltant de les Dous o passejant per les platges del Garraf i del Baix Penedès
I així fins a 10 propostes més que podeu veure aquí.

 Web

Attachments

On the map

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LIST OF NEWSLETTERS

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.