Capvespres a Món Sant Benet

Capvespres a Món Sant Benet
11/07/2018 - 07/09/2018 Sant Fruitós de Bages

Gaudeix d'un recorregut per diferents espais del monestir de Sant Benet per redescobrir la memòria culinària de l’indret. Vine a reviure la història de la mà de la cuinera de Ramon Casas!

Where?

Món Sant Benet

Camí de Sant Benet de Bages, s/n -

Una passejada per les olors i els gustos de l’època a partir de la màgia de l’entorn i l’aposta per la ficció a partir d’unes suggestives videoinstal·lacions. Els espais del monestir guarden la memòria del menjar i el gaudi d’aquest ritual. Vine de descobrir-ho!

 

Programa

  • 20.30 h Sopar a la fresca. Un sopar amb vista al monestir amb amics i/o en família per compartir i gaudir de diversos plats inspirats en la història de l’espai. Un sopar diferent i atípic que, a més, serveix per descobrir receptes inspirades en el passat medieval, productes dels nostres horts cultivats pels monjos de fa segles i receptes burgeses de principis del segle XX. Sense moure’ns de lloc ens desplacem a un sopar d’estiu al més pur estil Casas.

  • 22.00 h Visita nocturna especial. Recorregut per la història de les olors i els gustos de Sant Benet tot passejant pels espais del monestir que guarden la memòria culinària d’aquest indret.

 

Per a més informació i reserves consulta la pàgina web.

 Web

Attachments

On the map


The Newsletter is currently only published in Catalan.
You can check many of the agenda activities in English on this page.