Concert de Sant Medir

Concert de Sant Medir amb The Ministers of Pastime
03/03/2021 Sant Cugat del Vallès

Per celebrar la festivitat de Sant Medir, Sant Cugat del Vallès t'ofereix el tradicional concert a l’església del Monestir amb l’ensemble de música barroca The Ministers of Pastime que et traslladarà a la cort vienesa de Ferran III.

On?

Església del Monestir

Plaça Octavià -

Una consort d’instruments de corda, orgue positiu i clave  al servei de l’exigent programa “La cambra de les meravelles d’Athanasius Kircher”, un “stylus phantasticus” amb obres de tres mestres de capella de la cort vienesa de l’emperador Ferran III d’Habsburg (s. XVII). 

The Ministers of Pastime és un grup de músics format el 2016  centrat en la interpretació de repertori dels segles XVII i XVIII tot buscant el màxim rigor històric. El seu nom prové dels músics que acompanyaven al rei Enric VIII i que se’ls designava com a "ministres del passatemps". 

L’entrada en aquest cas, és gratuïta, no obstant cal aconseguir la invitació a la web de l'Ajuntament.

Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LIST OF NEWSLETTERS

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.