El Baix Llobregat SOM EL TEU ESTIU!

Baix Llobregat - Som el teu estiu
12/06/2020 - 09/09/2020 Comarca del Baix Llobregat

Somies un estiu ple d’aventures? Entra a la pàgina de turisme del Baix Llobregat on hi trobaràs més de 100 propostes! Activitats a la natura, gastronomia, platja, espectacles, en família... no t'ho perdis!

Where?

Baix Llobregat

Desitges gaudir d’un dia inoblidable a la vora del mar? Busques una ruta de muntanya o una visita que tota la família recordi? Desitges gaudir d’una experiència gastronòmica única o una posta de sol a la platja amb ambient chillout? Al Baix Llobregat trobaràs més de 100 propostes, vies ferrades a Montserrat, explorar coves, el delta del Llobregat, Catalunya en Miniatura, la cripta Gaudí de la Colònia Güell, practicar el kayac, paddle surf o windsurf, o un tast entre vinyes, la millor gastronomia i escapades per passar unes nits d'estiu inoblidables.

 

 Web

Attachments

On the map

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LIST OF NEWSLETTERS

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.