Els espais naturals, la joia d’Osona

Tasta Osona
17/06/2018 - 09/09/2018 Diferents espais naturals d'Osona

La millor manera de conèixer un territori és perdent-se entre els seus boscos, deixant-se enamorar pels seus paisatges o descobrint indrets inexplorats entre els seus camins. Aprofita l'estiu i descobreix els parcs d'Osona!

Descobreix la riquesa paisatgística dels espais naturals d'Osona i les activitats que s'hi realitzen. La natura al teu abast a l’Espai Natural de les Guilleries Savassona, el Parc Natural del Montseny i el Parc del Castell de Montesquiu!

Situat al sud de la comarca, el Parc Natural del Montseny és el lloc ideal per fer llargues caminades sota alzinars o fagedes i gaudir d’un bell espectacle natural. 

Per l’espectacularitat dels seus paisatges, amb els cingles de Tavertet i els pantans de Sau i Susqueda, l’Espai Natural de les Guilleries Savassona es mereix una parada en la vostra ruta per Osona. Podreu recorre’l seguint les passes de Jacint Verdaguer, l’escriptor i poeta que va néixer i viure-hi molt a prop, a Folgueroles. A més, us animem a endinsar-vos en la seva història a la Casa Museu Verdaguer. 

A les Guilleries Savassona us enamorareu dels seus espectaculars miradors, com el Salt de la Minyona, i us embeureu amb la cultura catalana recorrent el Camí Oliba, una ruta d’art romànic perfecta per gaudir el 2018, centenari de l’Abat Oliba. 

La màgia continua amb el Parc del Castell de Montesquiu, un dels espais d’Osona que conserven la natura més salvatge gràcies a estar situat en una regió amb pocs habitants. Aprofita per fer excursions sota els faigs, caminar amb la teva família i amics i gaudir vora els meandres del Ter.

 

 

 Web

Attachments

On the map


Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.