La Nit en Blanc a Corbera de Llobregat

16/06/2018 Corbera de Llobregat

Durant la nit, els carrers del nucli històric de Corbera es vestiran d'art i cultura per fer-vos gaudir d'una nit especial entre els racons més màgics de la ciutat.

Itinerari pels carrers del nucli antic del poble on, al llarg de la nit, es presentaran diversos espectacles de màgia, malabars i teatre. 

La companyia Jomeloguisjomelo.com guiarà el recorregut d’una manera molt divertida i El Cuervo presentarà el seu espectacle Tienda 47, una obra de teatre d'inclusió on el públic forma part de la història.

El mag Marc Sàbat serà l'encarregat de sorprendre-us amb un espectacle del tot captivador i Improvisto'sManosdefuego ho faran amb els seus espectacles de malabars. 

I per omplir la panxa, visiteu l'espai gastronòmic a càrrec del bar Torero i del col·lectiu Corbera Sabors mentre balleu a ritme de jazz amb l'actuació musical del quartet de swing Jinx Jazz Band.

 

 

 Web

Attachments

On the map


 

 

El servei d'agenda de www.barcelonaesmoltmes.cat queda temporalment fora de servei. Les activitats d'interès turístic que s'hi mostren no estan actualitzades.

The Newsletter is currently only published in Catalan.
You can check many of the agenda activities in English on this page.