Traditional festivals, cultural activities, sports competitions and sightseeing tours in nature. If you want to get the most out of Barcelona's regions, check out our events calendar!

Des de casa

Rutes a prop de Barcelona
28/05/2020 - 31/12/2020

Rutes a prop de Barcelona

Ara que comencem a respirar una mica, des de Barcelona és molt més et proposem que descobreixis la nostra selecció de rutes a les comarques barcelonines que tenim al perfil de wikiloc. Són molts els itineraris que et permeten descobrir els indrets més màgics, amb tracks i descripcions. Respira i gaudeix de la natura!

Temps de Maduixes
01/05/2020 - 31/05/2020

Temps de Maduixes!

Les maduixes són un dels Productes de la Terra de referència del Maresme. Enguany podràs gaudir de nou d’aquesta meravellosa fruita, amb la proposta ‘on-line’ “Temps de maduixes des de casa”, amb receptes i llistats de maduixaires de la comarca!

Castell de Gelida
21/05/2020 - 31/12/2020

El Castell de Gelida en 360º


Encara no coneixes el Castell de Gelida? Doncs no cal que esperis, de moment pots visitar aquest conjunt medieval del segle X en 360º des de casa i, ben aviat, podràs gaudir-lo en directe! No te'l pots perdre!

La Pedrera - Casa Milà
21/05/2020 - 31/12/2020

Visita virtual a La Pedrera


Aquests dies pots recórrer La Pedrera des de casa teva a través d'una visita virtual a l'edifici en 360º. Visita el terrat, l'exposició Gaudí, el pis dels veïns, els patis... i tots els espais de la Casa Milà!

Showing 1 - 4 of 30 results.

Més propostes!

 

Res dura per sempre. Ens Retrobem al Berguedà

 
   
 
 

Ben aviat... #EnsRetrobemalBerguedà   Mira el vídeo!

 
 

Dia Internacional dels Museus (des de casa!)

 
   
 
 

El 18 de maig es celebra el Dia Internacional dels Museus, i en la situació actual, els museus d'arreu del món obren virtualment les seves portes a tothom per seguir gaudint de l'art, la cultura i la ciència des de casa. La Xarxa de Museus Locals (68 museus i equipaments culturals de 53 municipis de la província de Barcelona) es suma de nou a la iniciativa i ens ofereix un recull d'activitats programades per seguir des de casa. Descobreix-les aquí!

Seguim treballant per inspirar-te amb idees i propostes per a futures escapades, perquè descobreixis que Barcelona és molt més

 

 

Showing 1 - 2 of 15 results.