Festes de Primavera de Sant Feliu

Festes de primavera Sant Feliu de Llobregat
07/05/2021 - 16/05/2021 Sant Feliu de Llobregat

Sant Feliu celebra les Festes de Primavera amb una àmplia oferta d'activitats, moltes de les quals en línia tot i que també propostes en format presencial. No et perdis l'Exposició Nacional de Roses!

On?

Sant Feliu de Llobregat

Les Festes de Primavera, amb l’Exposició Nacional de Roses i de la Fira, són els dos esdeveniments vinculats l’un amb l’altre que converteixen la ciutat en un gran aparador ple de vida i de colors!

La 63ª Exposició Nacional de Roses. Els dies 7, 8 i 9 de maig, és necessari fer una reserva prèvia d'entrada a través d'aquest enllaç. També es poden reservar les entrades presencialment al Palau Falguera, de 9.30 a 21 h, de dilluns a divendres.

Visites guiades i comentades al Roserar Els dies 8 i 9 de maig entre les 10 i les 13 h. Per poder gaudir d'aquesta activitat cal reservar entrada a través del següent enllaç, i també es podran reservar les entrades presencialment al Palau Falguera, de 9.30 a 21 h, de dilluns a divendres.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LISTADO DE BOLETINES

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.