Gastropirineus a Berga

25/06/2018 - 26/06/2018 Berga

Degustacions, mostra de productes i sessions de cuina en directe t'esperen a Berga per apropar-te la cuina i els productes dels Pirineus.

 

Dónde?

Hotel Berga Park

Participa en les més de 13 sessions de cuina en directe a càrrec de més de 20 cuiners, professionals i especialistes de reconeguda trajectòria. Coneix la mostra de productors i degustacions i gaudeix del Sopar amb estrelles, acte principal del programa i que reuneix 4 estrelles Michelin del territori.

Podreu tastar les propostes de  Joel Castanyè, de  La  Boscana;  Sergi  Fernández  i  Jaume  Sebastian,  de  l’Estany  Clar;  Jordi  Juncà,  de  Ca  l’Enric, Francesc Rovira, de la Fonda Xesc i els cuiners d’Andorra, Carles Finch, de Can  Manel, Sergi Vallès, d’Hotansa i Roger Biosca, de l’Hotel Isard. 

Visita la pàgina web per conèixer en detall el programa.
No t’ho perdis!

 Web

En el mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LISTADO DE BOLETINES

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.