Homenatge de Trigeu, poeta, a Arquiloc, poeta

20/10/2018 Guardiola de Berguedà

Gaudiu d'aquesta recreació històrica amb Trigeu, admirador d'Aquíloc, el millor poeta del món, el germà d'Homer. Veniu, veniu, que parlarem dels déus, i del vi, i de les dones, els homes i els poetes, i del seu primer, Arquíloc de Paros, el meu mestre.

Dónde?

Monestir de Sant Llorenç, Guardiola de Berguedà

Un pobre pagès grec que s’adreça als seus veïns ibers: Els demana una assemblea per tal de negociar preus amb els romans, acabats d’arribar, la collita de l’any 216 abans de Crist.

Curt com és, intenta convèncer-los amb un format iàmbic, culte però popular, que els convenci de la necessitat d’un negociador grec.

Vosaltres sereu els ibers de l’assemblea, el veïns de Trigeu, admirador d’Arquíloc, el millor poeta del món, el germà d’Homer.

Horari: a les 19 h.
Cicle produït i presentat en el Festival Tarraco Viva.

 Web

Documentos adjuntos

En el mapa


A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.