La collita del Préssec d’Ordal

09/06/2019 Subirats

La collita del Préssec d’Ordal. Una passejada per coneixer les pecualiaritats i qualitats del préssec d'Ordal. I també podràs comprar-lo al Mercat del Préssec d'Ordal.

Dónde?

Sant Pau d’Ordal

El Préssec d’Ordal, conreat a Subirats, és un dels productes de més qualitat amb què compta el municipi, a banda dels seus vins i caves i la gastronomia. Per això, aquesta primavera podreu gaudir d’un seguit d’activitats al voltant d’aquest fruit tan gustós. Amb aquestes propostes descobrireu tot el que fa referència al Préssec d’Ordal, des del conreu dels presseguers fins a la collita del fruit.

La Collita a la Terra del Préssec d’Ordal descobreix el final del cicle del Préssec d’Ordal. Quan el préssec està en el seu punt òptim de maduració cal collir-lo, quan el fruit mostra els colors característics del préssec i la pell suau i vellutada. Es podran veure els camps de presseguers ja carregats de fruits, les varietats més primerenques, sobretot el préssec vermell, dels més matiners. La Passejada començarà a l’escultura del Préssec d’Ordal a les 10 hores del mati.

És un recorregut que dona la volta a la contornada del poble de Sant Pau d’Ordal, on aquell dia s’ inaugura el Mercat del Préssec d’Ordal. L’itinerari finalitzarà a la Plaça Subirats, al mateix mercat. On es podrà gaudir de diverses activitats al voltant del préssec o refrescar-se amb una degustació de gelat de préssec d’Ordal o del maridatge de cava amb Préssec d’Ordal.

Mercat del Préssec d'Ordal

Cada dissabte i diumenge de 9 a 14 hores fins a finals d'agost.

 Web

Documentos adjuntos

En el mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LISTADO DE BOLETINES

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.