Trobada d'Instagram #CanetÉsMoltMés

Canet de Mar
14/09/2019 Canet de Mar

T'agrada la fotografia? i el modernisme? Vine a la  trobada d'instagramers del proper dissabte 14 de setembre organitzada per Barcelona és molt més a Canet de Mar coincidint amb la Fira Modernista! Reviu els costums i l'esperit dels anys del modernisme! 

 

Dónde?

Canet de Mar

T'agradaria veure i fotografiar com era Canet de Mar fa 100 anys? És possible cada mes de setembre amb la Fira Modernista de CanetReviu els costums i l'esperit dels anys del modernisme! 

 

Programa 

  • 09:00h Acreditacions a l'Escola de Teixits de Canet.
  • 09:30h Benvinguda institucional i esmorzar.
  • 10:00h Grup A: recorregut modernista per Canet amb el trenet / Grup B: visita a l’Escola de Teixits i temps lliure per la fira.
  • 11:30h Grup A: visita a l’Escola de Teixits i temps lliure per la fira / Grup B: recorregut modernista per Canet amb el trenet.
  • 13:00h Finalització de la trobada a la platja on tindrà lloc la recreació "Bany d'onades - Els banyistes modernistes" amb xindriada popular.

*Tota la informació detallada la rebreu per email abans del dia de la trobada.

>> bases del concurs <<
>> INSCRIPCIONS TANCADES << 

 

+info

https://www.barcelonaesmoltmes.cat/web/agenda/-/fira-modernista-de-canet-de-mar
https://canetdemar.cat/firamodernista.php


Organitza: Barcelona és molt més amb la participació del Consorci de Promoció Turística del Maresme, i l'Ajuntament de Canet de Mar amb la col·laboració de l'agència de comunicació Kiribatis.

Concurs fotogràfic:el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme és l'entitat que organitza i gestiona el concurs fotogràfic #CanetÉsMoltMés amb el suport de l'Ajuntament de Canet de Mar.

HASHTAGS: #CanetÉsMoltMés #BCNmoltmes #turismecanet #wowMaresme
 

Documentos adjuntos

En el mapa


Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.