Visió romànica

Museu Episcopal de Vic
07/11/2020 Vic

El primer dissabte de cada mes el Museu Episcopal de Vic (MEV) t'ofereix una visita guiada per descobrir la seva col·lecció d'art medieval i pujar al campanar de la Catedral.  Si ets a Vic aquests dies no te la pots perdre!

ACTIVITAT ANUL·LADA

On?

Museu Episcopal de Vic

Plaça Oliba, 3 -

L’Espai Oliba, centre d’interpretació que ens trasllada als temps del romànic, el feudalisme i el vassallatge, és el punt de partida d’un recorregut que inclou un tast a la col·lecció romànica del Museu i la contemplació de la ciutat de Vic des del campanar romànic més alt de Catalunya.

Primer dissabte de cada mes a les 10.30 h. Preu: 8,50€ per persona (menors de 10 anys gratuït). Places limitades. Reserva prèvia.

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LISTADO DE BOLETINES

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.