Visita combinada a La Pedrera i al Recinte Modernista de Sant Pau

Visita combinada a La Pedrera i el Recinte Modernista de Sant Pau
23/04/2021 - 11/09/2021 Barcelona

Viu una experiència modernista amb aquesta visita combinada als dos dels monuments modernistes més reconeguts de Barcelona i descobreix l'obra dels arquitectes catalans Antoni Gaudí i Lluís Domènech i Montaner.

On?

La Pedrera i Recinte Modernista de Sant Pau

Aquesta iniciativa és una oportunitat per a que les famílies participin en activitats de proximitat, culturals i de lleure. La col·laboració entre els dos equipaments modernistes neix després de l’enfrontament que va tenir lloc al programa de televisió ‘Batalla Monumental’ de TV3, en què els catalans votaven quin era el seu monument favorit. Amb aquesta visita combinada la intenció és que els catalans no hagin d’escollir i puguin conèixer en profunditat aquests dos monuments Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Una oportunitat única per conèixer dos màxims exponents del modernisme català.

 

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LISTADO DE BOLETINES

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.