Visita la cascada Gaudí

Cascada Vicens Gaudí
13/04/2019 - 31/12/2019 Cornellà de Llobregat

Vols visitar la cascada que Gaudí va construir a la Casa Vicens per refrescar els seus propietaris. Els Museu de les Aïgues de Cornellà de Llobregat han fet una reproducció fidedigna i a escala real de la font desapareguda. Vine a refrescar-te!

Dónde?

Museu Agbar de les Aigües

Carretera de Sant Boi, 4-6 -

A partir del dissabte 13 d'abril s'obre al públic la visita de la reproducció de la cascada de Gaudí, una reproducció a escala real que l'arquitecte va construir a la Casa Vicens de Barcelona, Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.

La cascada és una obra de totxo que servia per preservar la intimitat i refrescar la família Vicens durant els mesos d'estiu. Per la reconstrucció s'han utilitzat 27.000 maons i 3.000 rajoles que s'han fabricat de forma artesana seguint al peu de la lletra els plànols i el projecte de Gaudí.

Els jardins del Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat, allotjarant aquesta obra i es podrà conèixer, a través d'una visita guiada, el seu procés de construcció i la història de la cascada. Per fer la visita cal reservar a través d'un correu electrònic.

 Web

Documentos adjuntos

En el mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LISTADO DE BOLETINES

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.