Te proponemos disfrutar de las comarcas de Barcelona desde tu casa y inspirarte con nuevas ideas para futuras escapadas, descubriendo el territorio, la naturaleza y la cultura, ¡no te lo pierdas!

Desde casa

Rutes a prop de Barcelona
28/05/2020 - 31/12/2020

Rutes a prop de Barcelona

Ara que comencem a respirar una mica, des de Barcelona és molt més et proposem que descobreixis la nostra selecció de rutes a les comarques barcelonines que tenim al perfil de wikiloc. Són molts els itineraris que et permeten descobrir els indrets més màgics, amb tracks i descripcions. Respira i gaudeix de la natura!

Temps de Maduixes
01/05/2020 - 31/05/2020

Temps de Maduixes!

Les maduixes són un dels Productes de la Terra de referència del Maresme. Enguany podràs gaudir de nou d’aquesta meravellosa fruita, amb la proposta ‘on-line’ “Temps de maduixes des de casa”, amb receptes i llistats de maduixaires de la comarca!

Castell de Gelida
21/05/2020 - 31/12/2020

El Castell de Gelida en 360º


Encara no coneixes el Castell de Gelida? Doncs no cal que esperis, de moment pots visitar aquest conjunt medieval del segle X en 360º des de casa i, ben aviat, podràs gaudir-lo en directe! No te'l pots perdre!

La Pedrera - Casa Milà
21/05/2020 - 31/12/2020

Visita virtual a La Pedrera


Aquests dies pots recórrer La Pedrera des de casa teva a través d'una visita virtual a l'edifici en 360º. Visita el terrat, l'exposició Gaudí, el pis dels veïns, els patis... i tots els espais de la Casa Milà!

Mostrando el intervalo 1 - 4 de 30 resultados.

Más propuestas

 

Res dura per sempre. Ens Retrobem al Berguedà

 
   
 
 

Ben aviat... #EnsRetrobemalBerguedà   Mira el vídeo!

 
 

Dia Internacional dels Museus (des de casa!)

 
   
 
 

El 18 de maig es celebra el Dia Internacional dels Museus, i en la situació actual, els museus d'arreu del món obren virtualment les seves portes a tothom per seguir gaudint de l'art, la cultura i la ciència des de casa. La Xarxa de Museus Locals (68 museus i equipaments culturals de 53 municipis de la província de Barcelona) es suma de nou a la iniciativa i ens ofereix un recull d'activitats programades per seguir des de casa. Descobreix-les aquí!

Seguim treballant per inspirar-te amb idees i propostes per a futures escapades, perquè descobreixis que Barcelona és molt més

 

 

Mostrando el intervalo 1 - 2 de 15 resultados.