Foire des Embarrats

26/10/2019 - 27/10/2019 Sant Joan de Vilatorrada

Savez-vous que Sant Joan de Vilatorrada possédait une industrie textile très puissante au début du XXe siècle ? La Foire des Embarrats vous y emmène !

Voyagez dans le temps et revenez au début du XXe siècle. Venez à Sant Joan de Vilatorrada pour savoir comment on y vivait il y a 100 ans. Vous découvrirez que le village possédait une industrie textile très puissante et que la vie tournait autour de la rivière Cardener. La Foire des Embarrats rend hommage à un village qui, voici un siècle, vivait entièrement des produits que confectionnaient les métiers des filatures. Représentations de rue et menus gastronomiques vous transporteront au village d'antan en un clin d'œil. 

 Web

turisme.agenda.documentsAdjunts

detail.mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LISTE DES BULLETINS

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.