Escola de Natura Can Lleonart

29/09/2018 Fogars de Montclús

Tallers infantils, circ, jocs de descoberta i habilitat, gimcanes, tast de productes locals, espectacles d'animació i molt més t'esperen a l'Escola de Natura Can Lleonart per celebrar el seu 40è aniversari.

Où?

Escola de Natura Can Lleonart

Ctra. de Sant Celoni a Viladrau, km 21 Fogars de Montclús -

Sabies que l'Escola de Natura Can Lleonart va ser la primera escola de natura del seu gènere a tot l'Estat espanyol?

Vine a celebrar el seu 40è aniversari a la vall de Santa Fe, al Parc Natural del Montseny. Ben segur que et sorprendràs! Gaudeix mentre coneixes en primera persona l'Escola de Natura Can Lleonar, un referent en la divulgació i consolidació de la sensibilització ambiental al nostre país gràcies a la tasca dels educadors que han estat al seu càrrec des de 1978.

La festa s’emmarca dins els actes de commemoració dels 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Consulta la pàgina web dels Parcs de Catalunya per estar al dia del programa d’activitats en diferents municipis que se celebren en l’àmbit territorial del Parc Natural.

 Web

Pièces jointes

Sur la carte


 

 

El servei d'agenda de www.barcelonaesmoltmes.cat queda temporalment fora de servei. Les activitats d'interès turístic que s'hi mostren no estan actualitzades.

Le Bulletin du tourisme n'est actuellement publié qu'en catalan.
Vous pouvez vérifier plusieurs des activités de l'agenda en français sur cette page.