Fêtes de Sant Joan et des Elois

24/06/2020 - 25/06/2020 Prats de Lluçanès

Flamme du Canigou, retraite aux flambeaux et contredanse, telles sont les principales manifestations des Fêtes de Saint-Jean et des Elois de Prats de Lluçanès.

Pour la Saint-Jean, Prats de Lluçanès ne se contente pas de fêter le solstice d'été, c'est aussi le jour de la Grande Fête de Saint-Jean et des Elois. La fête débute à l'arrivée de la flamme du Canigou, une parade dans la ville avec pour vedette le feu et l'allumage du bûcher. Le lendemain, la Saint-Jean, et le 25 juin, jour des Elois, la fête est axée sur les manifestations les plus traditionnelles. Ne ratez ni le Petardàs, ni la retraite aux flambeaux, ni la contredanse !

 Web

detail.mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LISTE DES BULLETINS

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.