Viu la prehistòria a les coves del Toll

01/01/2017 - 31/12/2017 Moià
El Parc està constituït per unes coves prehistòrqiues situades a 6 quilòmetres de Moià, a la Catalunya central, que tenen un total de 1.148 metres de profunditat. La part visitable és de 180,55 metres i té forma de L. 

Où?

Parc prehistòric de les coves del Toll

Rafel Casanova, 8 - Tel. 93 820 91 34 - 93 830 01 43

L’activitat s’adapta a cada nivell educatiu i inclou:

  • Accés al Parc Prehistòric de les Coves del Toll.
  • Visita guiada a la Cova del Toll.
  • Recorregut pel Parc Prehistòric que permet conèixer el Bosc de Ribera i el bosc de Roure Martinenc del parc, la Cova de les Toixoneres, la Cova Morta, la Surgència i a la reproducció del poblat prehistòric.
  • Explicació tàctil de l’Evolució Humana a l’interior d’una cabana prehistòric.
  • Taller pràctic al poblat prehistòric, a triar segons el nivell educatiu: encesa de foc, art prehistòric o cacera. Per a més informació cliqueu al següent enllaç: http://www.covesdeltoll.com/prehistoria_escola.htm.
  • Entrada amb acompanyament al Museu Arqueològic i Paleontològic amb les restes trobades a la Cova del Toll i altres jaciments del Moianès.

El preu de l'activitat per alumne és de 7.10€ i pels docents gratuït. 

 Web

Pièces jointes

Sur la carte

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LISTE DES BULLETINS

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.