Fêtes traditionnelles, activités culturelles, compétitions sportives, itinéraires guidés dans la nature... Si vous voulez savoir tout ce qui se passe dans les régions de Barcelone, ne manquez pas nôtre agenda d'événements !

Des de casa

05/06/2020 - 01/01/2021 Cardedeu

Vide-taller

Una visita virtual pel verger de Phoenicurus de Cardedeu per a conèixer les plantes silvestres comestibles.

13/06/2020 Mediona

XV Mostra de cervesa artesana de Mediona

Torna d'una manera diferent però, com sempre, amb bona cervesa i bons amics amb qui compartir-la!

06/06/2020 Mediona

COTA Vins. Festival de Vins d'Altura

Un festival per donar a conèixer els vins d'altura, és a dir, aquells elaborats amb raïm conreat a cotes superiors als 500 m sobre el nivell del mar.

Palau Güell a casa
10/06/2020 Barcelona

Dia Mundial del Modernisme

El Palau Güell de Barcelona, en motiu del Dia Mundial del Modernisme, organitza diverses activitats en el seu espai virtual. Consulta les activitats i segueix-les des de casa!

#viuelModernisme!!
10/06/2020 Comarques de Barcelona

#viuelModernisme!

Aquest any no hem pogut gaudir de les fires i festes modernistes que cada primavera guarneixen les nostres ciutats, però el 10 de juny, Dia Mundial del Modernisme, les recuperarem! 
 
06/06/2020 - 07/06/2020 Torrelles de Llobregat

Festa de la cirera de Torrelles


Els dies 6 i 7 de juny, la popular celebració torrellenca es traslladarà a les xarxes socials amb divertides propostes pensades per a tots els públics i per a totes les edats.

Affichage des résultats 1 - 6 parmi 32.

A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.

Més propostes!

 

Res dura per sempre. Ens Retrobem al Berguedà

 
   
 
 

Ben aviat... #EnsRetrobemalBerguedà   Mira el vídeo!

 
 

El joc de la diversitat dels parcs

 
   
 
 

Juga en família des de casa per descobrir la diversitat patrimonial dels espais naturals que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals i entendre així la necessitat de gestionar el territori.

 

 

 

Affichage des résultats 1 - 2 parmi 10.