Hotels

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 10 de 1.317 resultats.
 • Dolce Vital Spa

  Hotel ***** Costa Barcelona

  El Dolce Vital Spa és la zona de benestar de l'hotel Dolce Sitges Barcelona. Compta amb vuit sales d'ambient tranquil i exclusiu on s'hi fan tractaments i massatges sofisticats per oblidar-se del món durant un moment. Des del solàrium s'aprecien vistes panoràmiques de Sitges i del Mediterrani.

 • Aqua Hotel Onabrava & Spa

  Hotel **** Costa Barcelona

  L’Hotel Onabrava Wellness & Spa ofereix un nou concepte de benestar, salut i bellesa distribuït en quatre ambients: zona spa, gimnàs amb maquinària d’última generació, piscina d’aigua salada climatitzada i tractaments d’estètica i massatges. A la piscina exterior, a l’estiu, s’imparteixen classes d’aiguagim.

 • Balneari Broquetas

  Hotel *** Costa Barcelona

  En un indret emblemàtic de Caldes de Montbui, davant mateix de la Font del Lleó, l’Hotel Balneari Broquetas està instal·lat en un edifici del segle XVIII reformat amb cura en diverses ocasions. Disposa d'habitacions i d'apartaments, situats als jardins, que compten amb sala, cuina, taula de massatges i hidromassatge.

 • Sunway Playa Golf

  Hotel **** Costa Barcelona

  Situat a primera línia de mar, al passeig Marítim de Sitges i al costat del Club de Golf Terramar, l'hotel Sunway Playa Golf & Spa ofereix 130 habitacions amb increïbles vistes, 58 d'elles superiors i dedicades a client corporatiu.

 • Atenea Port de Mataró

  Hotel **** Costa Barcelona

  L'hotel Atenea Port de Mataró compta amb un jardí amb piscina privada, una terrassa amb vistes al mar, un centre de wellness i un restaurant, entre d'altres serveis.

 • Hotel Eurostars Sitges

  Hotel ***** Costa Barcelona

  Dolce Sitges Barcelona se situa en una zona tranquil·la de Sitges, a només 35 minuts de la ciutat de Barcelona. En un entorno idíl·lic de pau amb vistes del mar Mediterrani, és el lloc ideal per venir a relaxar-se o bé aconseguir que qualsevol reunió o celebració siguin memorables.

 • Hotel Augusta Barcelona Valles

  Hotel **** Costa Barcelona

  Luxós hotel situat a prop del Circuit de Catalunya que ofereix quatre plantes de modernes habitacions, gimnàs, piscina i restaurant, com a alternativa als tradicionals hotels urbans.

 • QGAT Vallès

  Hotel **** Costa Barcelona

  Ubicat en una casa pairal reformada el 2005, aquest establiment disposa d'habitacions de disseny modern i elegant, i d'unes completes instal·lacions que inclouen diversos salons i un restaurant preparat per celebrar tot tipus d'esdeveniments.

 • Aqua Hotel Onabrava & Spa

  Hotel **** Costa Barcelona

  Innovador complex hoteler situat al passeig Marítim de Santa Susanna que inclou el complet centre de salut i esport Onabrava wellness & Spa, així com una gran piscina exterior.

 • Subur Maritim

  Hotel **** Costa Barcelona

  Hotel situat a primera línia de platja a Sitges amb un bonic jardí de gespa amb palmeres, piscina de grans dimensions, agradable terrassa i un prestigiós restaurant mariner, el Cau del Vinyet.

S'estan mostrant 1 - 10 de 1.317 resultats.