Slow food

Resultats actuals S'estan mostrant 1.451 - 1.460 de 1.479 resultats.
 • Chiringuito Iguana Gavà Mar

  Restaurants Costa Barcelona

  El Chiringuito Iguana Gavà Mar és un restaurant i local d'oci situat a Gavà. Ofereix una carta variada, sucs i còctels, i presenta una zona d'hamaques on els clients poden relaxar-se i gaudir dels capvespres arran de mar.

 • Chiringuito Txoko Beach

  Restaurants Costa Barcelona

  Chiringuito Txoko Beach és un restaurant i local d'oci situat a la platja de Castelldefels. Ofereix una carta variada i una àmplia selecció de còctels. A més, disposa de zona d'hamaques.

 • Casanova Beach Club Castelldefels (CBC)

  Restaurants Costa Barcelona

  El Casanova Beach Club és un restaurant i local d'oci situat a la platja de Castelldefels. Amb una carta variada i desenfadada i una àmplia selecció de sucs naturals i còctels, és una proposta interessant per passar els capvespres d'estiu vora el mar.

 • Restaurant DO

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant cèntric que ofereix cuina d'autor de temporada i a la brasa elaborada amb productes de proximitat. Disposa de diverses sales privades i ofereix cursos de cuina per a professionals.

 • L'Aglà Gastrobar

  Restaurants Costa Barcelona

  Gastrobar situat al massís del Garraf, al centre de la població de Begues. Es tracta d'un establiment que combina la cuina tradicional, mediterrània i japonesa, elaborada amb productes frescos.

 • El Txoko

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant a peu del passeig marítim de la localitat costanera especialitzat en cuina basca. Disposa de barra de pintxos i ample menjador amb taules i dues terrasses semicobertes.

 • La Solana Km0

  Restaurants Costa Barcelona

  La Solana Km0 és un restaurant de cuina casolana especialitzat en ingredients de proximitat i sostenibles, amb èmfasi especial en els productes del Baix Llobregat.

 • Xiringuito TottaNua

  Restaurants Costa Barcelona

  Xiringuito de platja amb menú per dinar i carta de nit. Ofereix un ambient relaxat i programació d'oci nocturn, amb música en directe o karaoke, entre altres activitats.

 • Urban Village

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant a peu de platja amb voluntat de sostenibilitat. Està construït a partir de contenidors nàutics i ofereix una fusió de cuina mediterrània i japonesa.

 • VellMut Masnou

  Restaurants Costa Barcelona

  VellMut és un nou concepte de restaurant o vermuteria on s'uneix la cuina saludable amb la possibilitat d'anar acompanyat de mascotes. Els propietaris el defineixen com un espai "dog-friendly".

S'estan mostrant 1.451 - 1.460 de 1.479 resultats.