Slow food

Resultats actuals S'estan mostrant 1.451 - 1.460 de 1.511 resultats.
 • Chiringuito Iguana Botigues de Sitges

  Restaurants Costa Barcelona

  El Chiringuito Iguana Botigues de Sitges és un restaurant i local d'oci situat a la platja de Les Botigues de Sitges. Ofereix cuina internacional de qualitat i una variada selecció de còctels, per degustar-los arran de mar. Té zona d'hamaques i els clients poden celebrar-hi festes privades o d'empresa.

 • Xiringuito TottaNua

  Restaurants Costa Barcelona

  Xiringuito de platja amb menú per dinar i carta de nit. Ofereix un ambient relaxat i programació d'oci nocturn, amb música en directe o karaoke, entre altres activitats.

 • L'Aglà Gastrobar

  Restaurants Costa Barcelona

  Gastrobar situat al massís del Garraf, al centre de la població de Begues. Es tracta d'un establiment que combina la cuina tradicional, mediterrània i japonesa, elaborada amb productes frescos.

 • Urban Village

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant a peu de platja amb voluntat de sostenibilitat. Està construït a partir de contenidors nàutics i ofereix una fusió de cuina mediterrània i japonesa.

 • El Txoko

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant a peu del passeig marítim de la localitat costanera especialitzat en cuina basca. Disposa de barra de pintxos i ample menjador amb taules i dues terrasses semicobertes.

 • La Solana Km0

  Restaurants Costa Barcelona

  La Solana Km0 és un restaurant de cuina casolana especialitzat en ingredients de proximitat i sostenibles, amb èmfasi especial en els productes del Baix Llobregat.

 • Xiringuito H2O

  Restaurants Costa Barcelona

  La platja de La Musclera, on es troba aquesta guingueta, fa més de mig quilòmetre de llarg i compta amb tots els serveis necessaris. El H20 és el lloc ideal per menjar o prendre una copa després de la posta de sol.

 • Chiringuito Txoko Beach

  Restaurants Costa Barcelona

  Chiringuito Txoko Beach és un restaurant i local d'oci situat a la platja de Castelldefels. Ofereix una carta variada i una àmplia selecció de còctels. A més, disposa de zona d'hamaques.

 • VellMut Masnou

  Restaurants Costa Barcelona

  VellMut és un nou concepte de restaurant o vermuteria on s'uneix la cuina saludable amb la possibilitat d'anar acompanyat de mascotes. Els propietaris el defineixen com un espai "dog-friendly".

 • Cafè L'Artesà

  Restaurants Costa Barcelona

  El Cafè l'Artesà és l'espai gastronòmic del Teatre l'Artesà, d'El Prat de Llobregat. S'hi serveixen esmorzars, vermuts, dinars, berenars, tapes, sopars i copes, i el local manté la distribució i l'essència de l'edifici, construït l'any 1919 per la societat Centre Artesà.

S'estan mostrant 1.451 - 1.460 de 1.511 resultats.